Bietjie Kaap Koffiewinkel, ‘n verborge juweel in die hart van die stad, is onlangs met trots vertoon op die gewilde kookprogram, Konings van Kitskos, uitgesaai op Channel Via TV. Sluit by ons aan terwyl ons ‘n nader kyk neem na hierdie spesiale koffiewinkel en die onvergeetlike kitskos-ervaring wat dit bied.

‘n Majestueuse Ontdekking op Konings van Kitskos:
Konings van Kitskos, ‘n gewilde televisieprogram wat spesiale eetplekke bekendstel, het onlangs die skynwerpers op Bietjie Kaap Koffiewinkel gerig. Die gasheer het ‘n kulinarie avontuur aangegaan deur die unieke geure en heerlike smaaklikhede wat hierdie koffiewinkel bied, te verken. Die episode bied ‘n kykie agter die skerms na die toorngooiery wat by Bietjie Kaap plaasvind en laat kykers betower en hunker om dit self te beleef.

Ons het twee van ons geregte demonstreer:

  • Breakfast Swissroll
  • No-Bun Burger

En ek het vir die 2 stouters ‘n Olive Tasting gedoen.